لیست اختراعات حسين نوري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 20
تاریخ اظهارنامه: 1398/05/12
تاریخ ثبت: 1398/10/10
مخترع/مخترعان: محمد حسين نوري شمسي
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق كاربرد دستگاه جدا كننده فلزات سنگين از محلول هاي آبي و پساب هاي صنعتي موردبررسي قرار گرفت. دستگاه شامل اجزايي شامل يك لوله از جنس پلكسي گلاس به ارتفاع 1 متر و قطر داخلي 44 ميلي‌متر، قيف بوخنر متخلخل به قطر 40 ميلي‌متر و اندازه منافذ 15 تا 40 ميكرون به‌عنوان پخش‌كننده‌ي هوا، ظرف جمع‌آوري كف، كپسول نيتروژن، جريان‌سنج هوا و شيلنگ و اتصالات براي اتصال اجزا مي‌باشد. گاز نيتروژن از پايين ستون وارد قيف سينتر گلاس شده و پس از عبور از اين قيف به صورت حباب وارد ستون مي شود. داخل اين ستون با محلولي شامل ماده ي فعال سطحي و فلز سنگين پر شده است. با توجه به وجود ماده ي فعال سطحي، اين حباب ها بر روي سطح مايع تشكيل كف مي دهند و اين كف ها به وسيله ي قيف و شيلنگي كه بالاي ستون وجود دارد به بيرون هدايت مي شوند و در يك ظرف جمع آوري مي گردند. اين كف حاصله داراي غلظت بسيار بالايي از فلز سنگين و ماده فعال سطحي مي باشد و آب باقيمانده همان آب تصفيه شده مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/30
تاریخ ثبت: 1394/08/30
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق كاربرد دستگاه جداكننده ي رنگزاها از پساب‌هاي صنعتي موردبررسي قرار گرفت. رنگزاهاي راكتيو قرمز 198 و راكتيو قرمز 120 دو رنگزاي بسيار پرمصرف و مضر در صنايع نساجي هستند كه در برابر تخريب بيولوژيكي بسيار مقاوم هستند و پايداري زيادي نيز در طبيعت دارند به همين دليل در اين تحقيق موردبررسي قرار گرفتند. دستگاه شامل اجزايي مانند يك لوله از جنس پلكسي گلاس به ارتفاع 1 متر و قطر داخلي 44 ميلي‌متر، قيف سينتر گلاس به قطر 40 ميلي‌متر و اندازه منافذ 15 تا 40 ميكرون به‌عنوان پخش‌كننده‌ي هوا، ظرف جمع‌آوري كف، كپسول هوا، جريان‌سنج هوا و شيلنگ و اتصالات براي اتصال اجزا مي‌باشد. ميزان غلظت‌هاي مختلف از رنگزا و ستيل تري متيل آمونيوم برمايد (CTAB) به‌عنوان ماده‌ي فعال سطحي با دبي‌هاي متفاوتي از هوا آزمايش شد. نتايج آزمايش‌ها نشان داد شرايط بهينه براي جداسازي هر دو رنگزا در غلظت 50 پي پي ام از رنگزا، غلظت 30 پي پي ام از CTAB، دبي 10 ليتر بر ساعت از هوا و زمان 12 دقيقه به دست مي‌آيد كه در اين شرايط بهينه درصد جداسازي رنگزا‌ها حدود 95 درصد به دست آمد. با توجه به نتايج به‌دست‌آمده مي‌توان گفت كه استفاده از دستگاه جداكننده ي رنگزاها يك دستگاه بسيار مؤثر و پركاربرد و كم‌هزينه براي جداسازي رنگزاها از پساب‌هاي رنگي مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/08
تاریخ ثبت: 1396/07/19
خلاصه اختراع:

در اين اختراع براي اولين بار با استفاده از سورفكتانت غير يوني پلي¬اكسي¬اتيلن سوربيتان منو اولئات،سوربيتان منو اولئات اتوكسيلات (تويين 80) به عنوان بخش آمفيفيل در تشكيل نانوراكتورهاي ميسلي در سيستم ميكروامولسيوني آب در روغن متيل متاكريلات، نانوكامپوزيت پليمري هيبريدي پلي¬متيل متاكريلات/اكسيد تيتانيوم-نقره تيتانيوم PMMA/TiO2-Ag تهيه شده است. استفاده از سورفكتانت تويين 80 به دليل ايجاد انتقالات *π→π به واسطه پيوند دوگانه خود در شاخه آب¬دوست كه در بخش قطبي مايسلي در سيستم ميكروامولسيوني قرار مي¬گيرد باعث حساس¬شدن نانوذرات اكسيد تيانيوم تحت تابش مرئي مي¬شود. از طرف ديگر در حضور مقادير بسيار اندك از نانوذرات نقره كه طي يك روش پيوسته و تك مرحله¬اي از همان ابتدا با احياي سبز توسط عصاره رزماري در سيستم ميكروامولسيوني ايجاد ميشوند، محدوديت بازتركيب حامل¬هاي بار (الكترون-حفره) توليد شده در طي فرآيند فوتوكاتاليستي نور مرئي كاهش و اين امر سبب افزايش بازده كوانتومي نانوكامپوزيت فتوكاتاليست پليمري مي¬شود. نانوكامپوزيت تهيه شده در اين اختراع توسط تكنيك¬هايي همچون UV-Vis (DRS)، TEM، FT-IR و XPS مشخصه¬يابي شدند. كاربرد فتوكاتاليتيكي نانوكامپوزيت تهيه شده در تخريب فتوكاتاليتيكي رنگدانه آنيوني اسيد¬بلو 92 و همچنين خواص آنتي باكتريال بر روي دو سويه گرم مثبت استافيلوكوكوس اورئوس و گرم منفي اشرشياكلي و همچنين قارچ كانديدا آلبيكنس ارزيابي شد. نتايج نشان داد نانوكامپوزيت از خواص فتوكاتاليستي مناسبي برخودار است و به دليل پايداري نانوكامپوزيت ميتواند طي دفعات مكرر مورد استفاده قرار گيرد. نانوكامپوزيته تهيه شده به دليل شرايط تهيه و بكارگيري آسان و كم هزينه از پتانسيل صنعتي شدن شايان توجهي برخوردار است.

تاریخ ثبت: 1390/05/11
خلاصه اختراع:

جهت جلوگيري از گرد و خاك و رهائي از ذرات ريز آن كه اثرات فوق العاده اي در سلامت انسان محيط زيست و ساير جانداران بايد ماده اي انتخاب گردد كه بتواند خاكهاي سست را تثبيت نمايد. اين ماده از تركيب چند ماده ديگر است بدين صورت كه گوگرد با فلدسپار به صورت پودر مخلوط شده سپس تحت حرارت 143 درجه سانتي گراد ذوب گردد و بر روي مناطق مورد نظر پمپ و پخش گردد. به علت مقاومت بالا و رنگ روشن گوگرد اين عمل عمر و پايداري زيادي در مقايسه با قير و ملاچ دارد. پايداري مخلوط فوق قابل بازيافت است و مي توان دوباره آن را ذوب نمود و در منطقه مورد نظر پاشيد.

تاریخ ثبت: 1390/05/10
خلاصه اختراع:

‏اين طرح در راستاي بهبود خواص فيزيكي و شيميايي آسفالت آماده شده است بدين صورت كه مواد اوليه آسفالت به يك ميكسر حرارتي اضافه شده و سپس فلدسپار و گوگرد پودري با قير مخلوط شده وبه دماي ١٢٠ ‏درجه سانتيگراد ميرسند در آنجا با سنگدانه ها مخلوط ميگردند و بعد از ١٠ ‏دقيقه زمانيكه فلدسپار و گوگرد باعث زنجيره اي شدن ساختار قير 1 (پليمريزاسيون) شدند آماده پخش روي زمين و استفاده ميباشد . فلدسپار نقش پايدار كننده گوگرد و تركيب گوگرد با آن قير را پايدار ميكند . از خواص آن ميتوان به قابليت بازيافت آن ، مقاومت در برابر نمك پاشي زمستان ، مقاومت در برابر يخ زدگي و بالا بردن عمر روسازي راه و همچنين عدم نفوذ مواد شيميايي به داخل آسفالت اشاره نمود .

تاریخ ثبت: 1389/11/26
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع تلفيقي از علم مكانيك و الكترونيك مي باشد كه به كمك اين دو علم مي توان شارژي ساخت كه در مواقع اضطراري موبايل خود را شارژ كرده و حدود چند دقيقه مكالمه كرد و يا بالا بردن آمپراژ ميزان شارژر باطري را افزايش داد. كه با چرخاندن هندل و انتقال نيرو از 2 چرخ دنده به سيم پيچ برقي توليد نمود كه با گزراندن از ديد برق توليدي را 1 سو كرده و با ذخيره سازي در 2 خازن يك برق بدون نوسان يك سو توليد كرده و با ارسال به باطري موبايل، باطري را شارژ كرد. در اين اختراع با توجه به نحوه ساخت آن مزاياي زيادي را مي توان نام برد از آن جمله مي توان به موارد زير اشاره كرد: الف ) خط توليد ساخت شارژر با فناوريهاي انرژي هاي نو ب) سيستم دوراني بودن ج) حجم كم و بالا بودن كارايي

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/17
تاریخ ثبت: 1388/09/04
مخترع/مخترعان: حسين نوري ناصر نوري
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/07/23
تاریخ ثبت: 1387/07/30
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 20